+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

eFi Hotel Recenze

Hodnocení hotelu

92%
Perfektní

dle 11 recenzí

  • Personál

    93%
  • Čistota

    95%
  • Vybavení

    89%
  • Pohodlí

    91%
  • Poměr cena/kvalita

    93%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • rodina se staršími dětmi
  • rodina s malými dětmi
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 6.5.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 15.3.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Marie Knápková

skupina přátel, 28.5.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Bohužel jsem strávila v hotelu pouze jednu noc, tudíž jsem nevyužila téměř nic z nabídky. Proto nehodnotím služby. Přístup na Internet přes WIFI je dnes už asi standard. Hotelový komplex je velice pěkný a restaurace zajímavá. Výběr v restauraci je pestrý a na jídle jsme si pochutnali. Možnost projekce v salonku byla perfektní. Ruch velkoměsta doléhá "z dáli" a noc byla u vás klidná.

  • Hotel je blízko centra, což je veliká výhoda. Bohužel vám to kazí osídlení ulice. Příchod k hotelu byl docela – no, jak to říct…. Za to ale nemůžete a obdivuji, že je do takovéto lokality někdo ochoten takto investovat. Na pokoji mně chyběly pouze noční stolky a v koupelně věšáky (na ručník i oblečení). Při ubytování jsme na recepci dostali poukázku na 1 dcl vína a slevu 50 Kč na konzumaci ve vaší restauraci. Při jejich uplatnění se člověk ale cítí - opět „jak to říct“. A i obsluha z toho nebyla evidentně nadšená. Myslím, že než takový prezent, lepší nic.

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

skupina přátel, 25.10.2015

Slovensko

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel

dospělý pár, 19.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • super areál

  • pokud vyjdete z komplexu ven a na to, že je to střed města katastrofa

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr

mladý pár, 7.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • pokoj byl cisty, s klimatitaci, kuchynkou parkoviste a bazen v arealu

  • akorat ulice pred hotelem vypada odpudive

Personál
10
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Jan Bednář; firma Easy Home Solutions

jednotlivec, 9.6.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jitka

dospělý pár, 28.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Pěkný hotel, velký pokoj, všude čisto.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří

dospělý pár, 24.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Hodnotím jednoložnicový dvoulůžkový apartmán Executive. Zánovní, moderně vybavený apartmán s pohodlnými postelemi, velkou televizí s dobře fungujícími programy. Vestavěná kuchyňská linka s dřezem, vybavená elektrickou varnou deskou, mikrovlnkou, el. konvicí a ledničkou.Bezproblémové bezdrátové připojení k internetu, parkování ve v noci uzavřeném dvoře hotelu, obojí zdarma. Bohaté bufetové snídaně v hotelové restauraci v ceně. .

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Jitka

dospělý pár, 1.4.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • V celém hotelu perfektně čisto, příjemný personál, výborná kuchyně. Hotel leží pár minut chůze od centra.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

mladý pár, 1.1.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byla jsem velice příjemně překvapená, psali že hotel je po rekonstrukci a to šlo také poznat. Bylo tam krásně čisto a po dlouhé době jsem se i já konečně dočkala pohodlné postele. Takže u nás všechno na jedničku ;)

  • Hotel žádné chyby neměl, co mně ale vadilo, bylo umístění hotelu. V noci bych se na ulici necítila moc bezpečně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10